DE LEEPELTJES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 93 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Leepeltjes. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 19:56 Het eten was wederom heerlijk alleen ditmaal niet zo warm.
31 mei 2024 om 0:06 Heerlijk gegeten!
26 mei 2024 om 20:06 Maaltijd was niet warm. Presentatie deed denken aan een magnetronmaaltijd.
25 mei 2024 om 21:06 Voldoende en smakelijk eten.
25 mei 2024 om 10:18 Vega roti was weer top!
17 mei 2024 om 20:34 Goed en lekker
11 mei 2024 om 9:30 Heerlijk gegeten! Kip (broodje kip pedis en kipsaté) was goed gekruid en er was meer dan genoeg. Ook was de roti waanzinnig goed. Zeker voor herhaling vatbaar!
9 mei 2024 om 19:02 Eten was heerlijk en was ook genoeg. Alles goed gebakken en smaak was goed!
3 mei 2024 om 19:29 I ordered Thai noodles with beef. It was inedible. The beef was too tough to chew. The chicken noodles had a strong meaty smell and no seasoning. I have never had such a bad Thai noodles. Change the chef.
12 apr 2024 om 9:35 Lekker eten en we konden het op tijd afhalen! We hadden misschien iets 'pittiger' Thais verwacht, maar dat is ieders smaak, denk ik ;).
11 apr 2024 om 21:41 Bedrijf had netjes gebeld nadat er 1 gerechtje niet leverbaar was en wilde hiervoor een passende oplossing bieden. We zijn uiteindelijk verrast met wat extra gerechtjes, lekkere grote porties die vers smaken en een vriendelijke bezorging!
5 apr 2024 om 18:54 Erg lekker alleen veel aardappel maar weinig zoete aardappel